ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑRTEMIS ARROW BOOKS!

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ

Θερμά σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στην ιστοσελίδα μας Artemis Arrow Books, LLC. είναι μια Εκδοτική Εταιρία με έδρα τις Η.ΠΑ. Ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Κοσκολέτο το 2015 με σκοπό να φέρει στο παγκόσμιο αναγνωστικό κοινό βιβλία που έχει συγγράψει ο ίδιος καθώς και αυτοβιογραφίες άλλων συγγραφέων. Κατά προτίμηση αληθινές ιστορίες που διαδραματίστηκαν δια μέσου του ΙΙ Παγκόσμιου Πόλεμου, μη εξαιρουμένης της ηρωικής Αντίστασης και τις θυσίες του περήφανου Ελληνικού Λαού, μέσα από τα τραγικά αυτά γεγονότα που άλλαξαν τον ρουν της παγκόσμιας ιστορίας. Το πρώτο βιβλίο του Συγγραφέα Κ. Κοσκολέτου, μεταφρασμένο στην Αγγλική γλώσσα, εκδόθηκε από την εταιρία Artemis Arrow Books, LLC. με τίτλο “The Miseries of Occupation: A Child Survivor Remembers.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Κωνσταντίνος Κοσκολετος είναι ένα ακόμη ορφανό παιδί του ΙΙ Παγκοσμίου Πολέμου και της βάρβαρης Γερμανικής Κατοχής, 1941-1944. Στο βιβλίο του “The Miseries of Occupation: A Child Survivor Remembers” ερευνά το μυστήριο που αφορά την εκτέλεση του πατέρα του, ο οποίος βρέθηκε άδικα ενοχοποιημένος για ένα έγκλημα που ποτέ δεν διέπραξε. Στη συνέχεια δολοφονήθηκε με 16 άλλους πολιτικούς κρατούμενους της Εθνικής Αντίστασης από το φασιστικό καθεστώς της εποχής εκείνης.

Το πρώτο του έργο κυκλοφόρησε στα Ελληνικά το 2005 από τις εκδόσεις Γκοβόστη με τίτλο «Οι Άθλιοι Της Κατοχής-Η Άλλη Άποψη» και επί σειρά ετών [συνολικά 10 έτη] είχε εξαιρετική αποδοχή από το αναγνωστικό κοινό εντός και εκτός Ελλάδας, βραβευμένο πάντα με 5 αστέρια. Λόγω της αντικειμενικότητας των γεγονότων, όπως ο συγγραφέας περιγράφει στο εν λόγω ιστορικό του αφήγημα, οι εκδόσεις Γκοβόστη, με επίσημη επιστολή προς τους διευθυντές των σχολείων, ανεπιφύλακτα συνιστούν το βιβλίο για σχολική χρήση. [δείτε κριτικές.]

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του βιβλίου ο συγγραφέας υπέστη χιονοστιβάδα πολιτικών αγωγών καθώς και ποινική δίωξη. Αυτό διότι τόλμησε να φέρει στο φως την αλήθεια, την αλήθεια που ορισμένοι ακόμη και στις μέρες μας την προτιμούν κλειδωμένη στη ντουλάπα να την τρώει ο σκώρος.

Στη συνέχεια, λόγω απαίτησης του αναγνωστικού κοινού, το 2017 έγινε επανέκδοση των «Αθλίων της Κατοχής....» με πρόσθετη ύλη συμπεριλαμβανομένων και φωτογραφιών.